Καθημερινές… αφίξεις υπάρχουν για τον Πλατανιά, που βρίσκεται στη διαδικασία ολοκλήρωσης του ρόστερ του για τη νέα σεζόν.

Στα Χανιά για λογαριασμό της ομάδας βρίσκεται ο 20χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός Γεράσιμος Βουκελάτος. Για τον ποδοσφαιριστή είχε γραφτεί τον Ιούλιο σε αθηναϊκές ιστοσελίδες ότι θα παραχωρούνταν δανεικός στον ΑΟΧ/Κισσαμικό, αλλά τελικά το σενάριο αυτό δεν επιβεβαιώθηκε και ένα μήνα μετά ο Βουκελάτος… κατηφορίζει στα Χανιά για να ντυθεί στα “‘ερυθρόλευκα” ως δανεικός από τον Πανιώνιο.

Ο Πλατανιάς φέρεται να έχει συμφωνήσει και με τους τερματοφύλακες Βασιλειάδη, Σικαλιά (άλλοτε του ΑΟΧ), αλλά και με τους ακραίους αμυντικούς Ποζατζίδη, Β. Καραγκούνη.

Παράλληλα υπάρχουν διαπραγματεύσεις της ομάδας με 21χρονο Αφρικανό κεντρικό αμυντικό, που είναι διεθνής και με συμμετοχές στο αντίστοιχο Τσάμπιονς Λιγκ της Αφρικής.

Ενίσχυση θα υπάρξει και από τα μέρη του προπονητή της ομάδας, Πάουλο Κάμπος, αφού αναμένονται στα Χανιά δύο Βραζιλιάνοι, ενώ εξετάζεται η περίπτωση ενός ακόμη.

Όσον αφορά την προετοιμασία, μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών και εργομετρικών τεστ αρχίζουν πλέον οι προπονήσεις στο Μάλεμε.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook