Φιλοξενούμενος της Τομεάρχη Αθλητισμού και Πολιτισμού της  ΝΟΔΕ Hρακλείου Εύας Σημαιάκη βρίσκεται στην πόλη ο Δήμαρχος Δέλτα Θεσσαλονίκης και πολιτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Μίμης Φωτόπουλος. 

Κατά την διάρκεια της παραμονής του ο κ. Φωτόπουλος είχε συναντήσεις με τον Γραμματέα Π.Ε και βουλευτή ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ της ΝΔ κ. Λευτέρη ΑΥΓΕΝΑΚΗ, τον πρόεδρο και αυτοδιοικητικά στελέχη της  ΝΟΔΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. 

Στις συναντήσεις ανταλλάχθηκαν απόψεις για θέματα τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας  αλλά και κυρίως θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης στα οποία ο κ. Φωτόπουλος διαθέτει αρκετή γνώση και πολύτιμη εμπειρία.

Στα πλαίσια προγραμματισμένης συνάντησης με τον Δήμαρχο Χερσονήσου κ. Γιάννη Μαστοράκη στο δημαρχείο στις Γούρνες, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, καθώς επίσης και θέματα πολιτισμού και αθλητισμού με την Υπεύθυνη του τομέα της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Εύα Σημαιάκη.

Στην συνάντηση αυτή συμμετείχαν  ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτισμού και Απασχόλησης, Ευθ. Μουντράκης,  ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Γιώργος Μεραμβελιωτάκης, η γενική γραμματέας, Νατάσα Νηστικάκη.