Με τα έργα ασφαλτοστρώσεων – πλακοστρώσεων, τσιμεντοστρώσεων, που αναμένεται να ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα  αλλά κυρίως με την υλοποίηση του δρόμου, από τον Άγιο Σίλλα έως τον κάμπο της Κριτσάς, θ΄αλλάξει ουσιαστικά η εικόνα της περιοχής.

” Η σχολάζουσα εργολαβία, υποδομών στο Κάτω Μεραμπέλλο, έχει τεθεί, σε τροχιά υλοποίησης ! Ήδη την παρούσα περίοδο , μια μεγάλη ποσότητα από κάγκελα μήκους 1.500 μ., τοποθετείται σε δρόμους και σκάλες της Κριτσάς, σύμφωνα με την υφιστάμενη εργολαβία, που εξελίσσεται “.

Τα παραπάνω δήλωσε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή τις παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται  στην παραπάνω Δημοτική Ενότητα – προσθέτοντας – ότι με τα έργα ασφαλτοστρώσεων – πλακοστρώσεων, τσιμεντοστρώσεων, που αναμένεται να ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα ( θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση), αλλά κυρίως με την υλοποίηση του δρόμου, από τον Άγιο Σίλλα έως τον κάμπο της Κριτσάς, θ΄αλλάξει ουσιαστικά η εικόνα αλλά και η ποιότητα της ζωής των κατοίκων σε μια από τις πλέον ενεργές τοπικές κοινότητες της ευρύτερης περιοχής του δήμου.

“Υπάρχει τόνισε σαφής  δέσμευση της δημοτικής αρχής για την υλοποίηση του παραπάνω έργου. Δεδομένου ότι, ακόμα και εάν το το έργο, δεν συνάδει με τις προδιαγραφές του προγράμματος αγροτικής οδοποιίας που προκηρύχθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών- θα προκηρυχθεί με έσοδα του Δήμου  σύμφωνα με τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί από την δημοτική αρχή.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook