Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Δήμος Αγίου Νικολάου, προχωρά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, στη βελτίωση των υποδομών της ευρύτερης περιοχής με έργα ασφαλτοστρώσων, τσιμντοστρώσεων, πλακοστρώσεων που  έχουν προγραμμαστιστεί.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, με αφορμή τις παρεμβάσεις που προγραμματίζονται για την περιοχή της Ελούντας, τόνισε ότι οι προτεραιότητες που έχουν καθοριστεί εδώ και καιρό, επικεντρώνονται κυρίως στο έργο της παράκαμψης, η οποία βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο για να προχωρήσει η επανακήρυξη της απαλλοτρίωσης των τμημάτων που έχουν μείνει.

Παράλληλα όμως με την παρέμβαση αυτή και με την αναμενόμενη διάθεση πίστωσης από την Περιφέρεια- με την ολοκλήρωση των ασφαλτοστρώσεων – θεωρούμε ότι βοηθάμε την περιοχή, ώστε να βελτιώσει την εικόνα της, μιας και αποτελεί την ναυαρχίδα, του τουρισμού, και επομένως θα πρέπει να τύχει της αναλόγου προσοχής”.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την υφιστάμενη μελέτη για την Ελούντα προβλέπονται :

-Ασφαλτόστρωση οδού από Δημοτικό Σχολείο ώς ξενοδοχείο Elounda Bay.

-Επίστρωση της οδού Μίνωος η οποία είναι κάθετη στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου με κυβόλιθους κόκκινου χρώματος, επιφάνειας 200,00μ2.

-Επίστρωση της οδού εισόδου στο Μαυρικιανό με κυβόλιθους έγχρωμους επιφάνειας 1013,00μ2.

-Επίστρωση με κυβόλιθους της οδού που είναι κάθετη στην παραπάνω οδό του Μαυρικιανού.

-Επίστρωση οδού με κυβόλιθους στο Κάτω Χωριό Ελούντας.

-Ασφαλτόστρωση οδού προς ξενοδοχείο Ελούντα Χιλ.

-Τσιμεντόστρωση οδού στην περιοχή Λούκα.

-Ασφαλτόστρωση οδού στο Πάνω Χωριό Ελούντας.

-Επίστρωση οδού με κυβόλιθους στο Πάνω Χωριό Ελούντας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook