Στα πλαίσια της ενίσχυσης με ανθρώπινο δυναμικό των Υπηρεσιών Υγείας της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας, ορκίστηκαν και ανέλαβαν υπηρεσία κατά την προηγούμενη εβδομάδα δεκατρία συνολικά άτομα.

Συγκεκριμένα ενισχύονται: με ειδικότητα ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών το 2ο Κέντρο Υγείας Χανίων, το Κ.Υ. Τζερμιάδων, το Π.Π.Ι. Σφακίων, το Κ.Υ. Σπηλίου και το ΚΥ Αγίας Φωτεινής, με ΔΕ Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων το Π.Π.Ι Τυμπακίου, με ΔΕ Β. Οδοτεχνιτών το Κ.Υ. Ηρακλείου, με ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, το ΚΥ Αγίας Βαρβάρας, το ΠΕΔΥ-ΚΥ Άνω Βιάννου, το ΠΕΔΥ-ΚΥ Κανδάνου, το ΚΥ Αγίας Φωτεινής και το Κ.Υ. Σπηλίου και με την ειδικότητα ΔΕ Διοικητικών-Γραμματέων το ΚΥ Σπηλίου.

“Με αυτήν τη στελέχωση αναβαθμίζεται η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους πολίτες και αποδεικνύεται η πολιτική βούληση της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας να αντιμετωπίσει την υποστελέχωση των δομών Υγείας, που ήταν αποτέλεσμα των μηδενικών προσλήψεων για οκτώ και πλέον χρόνια” αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook