Το Rock Under The Clock Festival επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!

Στις 13 Αυγούστου 2018 κάτω από το ρολόι, στον σινεμά του κήπου Χανίων! Για καλό σκοπό! Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00.

Λίγα λόγια για το φεστιβάλ:

Το Rock Under The Clock Festival έγινε για πρώτη φορά στις 4 Ιουλίου 2016.

Ξεκίνησε από την ανάγκη να βρεθεί ένα βήμα για μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα του ευρύτερου χώρου της Rock μουσικής, να παρουσιάσουν την δουλειά τους σε ένα δυσεύρετο κοινό σε μια μικρή πόλη σαν τα Χανιά. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται κάθε χρόνο κάτω από το ρολόι του Δημοτικού Κήπου Χανίων στον χώρο του θερινού κινηματογράφου.

Παράλληλα, το RUTC έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με δωρεάν είσοδο και προσκόμιση τροφίμων για την υποστήριξη δομών αλληλεγγύης της πόλης μας.

Το RUTC 2016 ήταν μια απρόσμενη επιτυχία καθώς οργανώθηκε από τα συγκροτήματα που συμμετείχαν, τα οποία όμως έστησαν ένα επαγγελματικό σκηνικό. Στο τέλος της ημέρας κατάφερε να προσελκύσει πάρα πολύ κόσμο και ταυτόχρονα να μαζέψει μεγάλη ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας.

Το 2017, το Rock Under The Clock Festival γίνεται μεγαλύτερο, φιλοξενώντας στην σκηνή του τους Big Nose Attack, όπου εμφανίστηκαν για πρώτη φορά open air στα Χανιά, καθώς και τοπικές μπάντες: The Dragons, Woodtales, Hide n’ Seek. Πραγματοποιήθηκε, επίσης για πρώτη φορά, μουσικό workshop στις 13 Αυγούστου 2017 στο κλειστό Δημοτικό θέατρο «Δημήτρης Βλησίδης» όπου οι Big Nose Attack μίλησαν για ένα δίωρο για τα όργανα και τον εξοπλισμού τους, έδωσαν συμβουλές και μοιράστηκαν εμπειρίες τους σε πολύ groovy κλίμα.

Οι Planet Of Zeus και επιπλέον 4 μουσικά σχήματα στο Rock Under The Clock Festival 2018

Φέτος το φεστιβάλ μεγαλώνει και με την σημαντική υποστήριξη του Δήμου Χανίων και του Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ) τείνει να γίνει θεσμός. 

Οι Αθηναίοι rockers Planet Of Zeus που τίμησαν τον δρόμο με αμέτρητες στάσεις στον ευρωπαϊκό χάρτη και με το τελευταίο album τους «Loyal To The Pack» να χτυπάει κόκκινα, κάνουν μια στάση στα Χανιά και ανεβαίνουν στη σκηνή του Rock Under The Clock Festival. Ανάμεσά τους και τέσσερις Χανιώτικες μπάντες: The Dragons, Woodtales, Meridian Blank και Sunrise Sunset. Τα λόγια είναι περιττά, 13 Αυγούστου η επίσημη “κατεδάφιση” του ρολογιού!

Περισσότερες πληροφορίες:

Facebook

YouTube

Instagram

Είσοδος ελεύθερη: Με προσκόμιση τροφίμων μακράς διαρκείας για την υποστήριξη δομών αλληλεγγύης της πόλης.

Συνδιοργάνωση: Δήμος Χανίων, Κεππεδηχ ΚΑΜ

#rutc2018

Χορηγός επικοινωνίας είναι το Flashnews.gr

  • Τοποθεσία: Δημοτικός κινηματογράφος Χανίων «Κήπος»
  • Ημερομηνία & ώρα: 13 Αυγούστου 2018, 19:00
  • Είσοδος ελεύθερη: Με προσκόμιση τροφίμων μακράς διαρκείας για την υποστήριξη δομών αλληλεγγύης της πόλης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook