Προσφορά τροφίμων πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 14 Αυγούστου 2018, από εκπροσώπους του “Rock Under The Clock Festival”, που διοργανώθηκε με επιτυχία χθες, Δευτέρα 12 Αυγούστου 2018, κάτω από το Ρολόι, στον Δημοτικό Κινηματογράφο “Κήπος”, για καλό σκοπό!

Ως αποτέλεσμα του φιλανθρωπικού χαρακτήρα της εκδήλωσης συγκεντρώθηκαν αρκετές τσάντες με τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, εκ των οποίων οι 72 διατέθηκαν για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων. Μάλιστα, τα είδη, που προσφέρθηκαν, θα καλύψουν ένα μέρος από τις ανάγκες του Παντοπωλείου, από το οποίο προμηθεύονται σε μηνιαία βάση τρόφιμα 450 οικογένειες συμπολιτών μας.

Σε δήλωσή της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελευθερία Αλιφιεράκη, ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές του Φεστιβάλ για τη σημαντική αυτή προσφορά, χαρακτηρίζοντας αξιέπαινες τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, που συνδράμουν στην προσπάθεια στήριξης προς τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας. “Με τέτοιους είδους δράσεις μας δίνεται η απαραίτητη δύναμη για τη συνέχεια, εμπνέοντας ταυτόχρονα το κίνημα προσφοράς και εθελοντισμού στον Δήμο μας”, τονίζει στη δήλωσή της η κα. Αλιφιεράκη. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook