Η Σταυρούλα Παπαδάκη του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Παγκορασίδων (U14), που αναχωρεί την Τετάρτη (15/08) για την Ισπανία.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει Πολωνία, Φινλανδία, Πορτογαλία και Ισπανία σε τουρνουά που αρχίζει στις 16 Αυγούστου.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει τα εξής:

Για την Ισπανία αναχωρεί αύριο η Εθνική Παγκορασίδων (U14) προκειμένου να πάρει μέρος σε τουρνουά στη Βαλένθια. Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τις Πολωνία, Φινλανδία, Πορτογαλία και Ισπανία.

Το τουρνουά αρχίζει στις 16 Αυγούστου με την Εθνική να δίνει δύο αγώνες.  Στις 12.00 το μεσημέρι θα αντιμετωίσει την Ισπανία και το απόγευμα (19.00) τη Φινλανδία.

Τη 12άδα της Εθνικής αποτελούν οι:

Δαυλάκου Εβελίνα (Παναθηναϊκός), Δροσούνη Αναστασία (ΑΓΕ Πιερίας), Μπαξεβάνου Κατερίνα (Παναθλητικός), Χρηστάκη Αγγελίνα (ΠΑΣ Γιάννινα), Παπαδάκη Σταυρούλα (OA Χανίων), Αθανασοπούλου Βασιλική (ΑΣΚ Ιπποκράτης), Βασιλείου Πηνελόπη (Απόλλων Πτολεμαΐδας), Πέτροβα Μαρία (ΦΙΜΠΑ Πήγασος), Μανουσέλη Δήμητρα (Πρωτέας Βούλας), Μανουκάκη Χρύσα (Ηρόδοτος), Γκατζιώλη Ζωή (ΓΕΑ Άμιλλα 2000), Καρβουνιάδου Ελισσάβετ (ΑΣ Άρης)

Προπονητής: Χρήστος Γκογκάκης

Βοηθός Προπονητή: Αργύρης Κουβαράς

Φυσιοθεραπεύτρια: Κατερίνα Σιούκα

Αρχηγός Αποστολής: Δημήτρης Πέτρου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook