Οι 31 ύποπτοι θα εμφανιστούν στο δικαστήριο στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου, κατηγορούμενοι για αδικήματα, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού και της παράνομης διακίνησης με σκοπό την σεξουαλική εκμετάλλευση

Η Αστυνομία της Βρετανίας έχει απαγγείλει κατηγορίες σε 31 άτομα για μια σειρά αδικημάτων, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού και της εμπορίας παιδιών ηλικίας 12 ετών.

Οι 30 άνδρες και μία γυναίκα έχουν συλληφθεί σε σχέση με μη πρόσφατα σεξουαλικά αδικήματα που σημειώθηκαν μεταξύ 2005 και 2012 εναντίον πέντε γυναικών στο Χάντερσφιλντ.

Η αστυνομία του Δυτικού Γιορκσάιρ δήλωσε ότι τα φερόμενα εγκλήματα πραγματοποιήθηκαν όταν οι γυναίκες ήταν ηλικίας 12 έως 18 ετών.

Οι 31 ύποπτοι θα εμφανιστούν στο δικαστήριο στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου, κατηγορούμενοι για αδικήματα, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού και της παράνομης διακίνησης με σκοπό την σεξουαλική εκμετάλλευση.

Όλοι είναι ηλικίας μεταξύ 29 και 42 ετών και 12 δεν μπορούν να κατονομαστούν για νομικούς λόγους.

Η Αστυνομία της Δυτικής Υόρκης δήλωσε: “Οι αστυνομικοί στο Kirklees έχουν απαγγείλει κατηγορίες σε 31 άτομα για πολλά αδικήματα, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού και της σωματεμπορίας με πρόθεση να συμμετάσχουν σε σεξουαλική εκμετάλλευση. Οι κατηγορίες εναντίον των εναγομένων είναι μη πρόσφατα σεξουαλικά αδικήματα, που σημειώθηκαν μεταξύ 2005 και 2012 και αφορούν πέντε γυναίκες. Τα αδικήματα διαπράχθηκαν εναντίον τους όταν αυτές ήταν παιδιά, στην περιοχή του Χάντερσφιλντ και φέρονται να έχουν λάβει χώρα ενώ οι γυναίκες ήταν ηλικίας μεταξύ 12 και 18 ετών. Οι 30 άνδρες και η γυναίκα θα εμφανιστούν στο δικαστήριο του Kirklees στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου 2018”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook