Θα γιόρταζε τον Δεκαπενταύγουστο

Πριν λίγους μήνες, με αφορμή ένα χορευτικό για ένα live του «Dancing with stars», η Όλγα Πηλιάκη είχε αποκαλύψει ότι έχει χάσει τη μεγαλύτερη αδελφή της. Όπως είχε εξηγήσει τότε, η αδελφή της είχε όγκο στον εγκέφαλο και ο χαμός της την έχει σημαδέψει.

«Όταν ήμουν 20 χρονών, έχασα την αδερφή μου από όγκο στον εγκέφαλο. Ήταν μόλις 25. Είναι ό, τι πιο δύσκολο μπορεί να αντιμετωπίσει μία οικογένεια. Είναι πάρα πολύ βίαιο να δεχτείς ότι δε θα ξαναδείς έναν άνθρωπο» είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.

Τον Δεκαπενταύγουστο η Πηλιάκη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα συγκινητικό post με τις ευχές της, στη μητέρα της που γιόρταζε, ενώ αποκάλυψε ότι την ημέρα αυτή θα γιόρταζε και η αδελφή της, Παναγιώτα. Μάλιστα, την ανάρτηση τη συνόδευσε με μία φωτογραφία της αδελφής της, με την οποία μοιάζουν πολύ.

«Χρόνια πολλά σε όλους και ειδικότερα στη μαμά μου Μαρία αλλά και στην αδελφή μου Παναγιώτα (η εικονιζόμενη ) που θα γιόρταζε σήμερα συνοδευόμενη από θεϊκή της ατάκα όσον αφορά το ποιες γιορτάζουν το Δεκαπενταύγουστο που όμως θα κρατήσω για μας! Θα τη σκέφτομαι κάθε χρόνο τέτοια μέρα και θα γελάω! Να είστε όλοι καλά! Τα φιλιά μου!», ήταν το μήνυμά της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook