Μέχρι τώρα παραμένει άγνωστη η ταυτότητά του 

Με βαριά εγκαύματα στο μεγαλύτερο τμήμα του σώματός του, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων, ο άντρας ο οποίος περίπου στις 3 τα ξημερώματα αυτοπυρπολήθηκε στον δρόμο μπροστά από το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, στην Λεωφόρο Ηρακλείου.

Αν και η κατάστασή του είναι πάρα πολύ κρίσιμη, από το Νοσοκομείο κινήθηκαν οι διαδικασίες για την μεταφορά του σε μονάδα εγκαυμάτων στην Αθήνα, κάτι που αναμένεται να εξαρτηθεί από το αν θα κερδίσει την «μάχη για την ζωή» τις επόμενες ώρες.

Στο μεταξύ από τις αστυνομικές αρχές ξεκίνησε η έρευνα για την ταυτοποίηση και εξακρίβωση της αιτίας που τον οδήγησε σε αυτό το απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την σήμανση ελήφθησαν αποτυπώματα και φωτογραφίες, αλλά αν και τα αποτυπώματά του δόθηκαν στο ελληνικό αλλά και στο πανευρωπαικό σύστημα αναγνώρισης (Eurodac), δεν εμφανίζεται καταχωρημένος,  ενώ μέχρι τώρα δεν έχει αναζητηθεί από κάποιον.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μάλλον πρόκειται για αλλοδαπό, ενώ πολλές είναι και οι εικασίες για την ταυτότητά του, χωρίς όμως να υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook