Δείτε το βίντεο

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες ένα βίντεο που δείχνει έναν αναβάτη να οδηγεί με ριψοκίνδυνο τρόπο τη μοτοσυκλέτα του σε αυτοκινητόδρομο του Σαν Αντόνιο.

Το βίντεο έχει γίνει viral και έχει θορυβήσει τις αστυνομικές αρχές που έχουν ξεκινήσει έρευνα για να εντοπίσουν τον επικίνδυνο αναβάτη.

Το περιστατικό κατέγραψε και δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Έις Σκοτ που έτυχε να βρίσκεται στον αυτοκινητόδρομο όταν ξαφνικά εντόπισε κάποιον να οδηγεί τη μοτοσυκλέτα του ξαπλωμένος πάνω στη σέλα της.

Το δίτροχο μοιάζει με παπάκι και ο αναβάτης του που εκτός των άλλων δεν φορούσε κράνος, ενδεχομένως να προσπαθούσε οδηγώντας «ψαρωμένος» να «μετρήσει» την τελική του ταχύτητα.

Μιλώντας στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο KENS 5, ο Σκοτ ανέφερε μεταξύ άλλων: «Οδηγούσε έτσι στον αυτοκινητόδρομο για περίπου δέκα λεπτά. Σίγουρα δεν τον ενδιέφερε η ζωή του εκείνη την ημέρα. Άλλαζε λωρίδες κυκλοφορίας και έμπαινε μπροστά από άλλα οχήματα χωρίς να τον ενδιαφέρει. Ήταν τρελός».

Σύμφωνα με τον KENS 5, η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και αναζητά τον επικίνδυνο αναβάτη ενώ καλεί όσους γνωρίζουν κάτι να βοηθήσουν δίνοντας πληροφορίες.

 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook