Το παιχνίδι τυλίχθηκε στις φλόγες από βλάβη στην μπαταρία

Μητέρα τράβηξε τα δυο της παιδιά από μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο πριν αυτό τυλιχθεί στις φλόγες, στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ.

Η εικόνα δείχνει τη φωτιά να καταπίνει ένα παιδικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο ενώ δύο παιδιά έπαιζαν με αυτό.

«Νομίζω ότι το πραγματικά τρομακτικό είναι ότι τα παιδιά ήταν δεμένα με ζώνη μέσα στο αυτοκινητάκι και τα δυο τους είναι τόσο μικρά που δεν θα μπορούσαν να βγουν μόνα τους έξω» είπε η Μισέλ Κλάιν.

Ευτυχώς , η Κλάιν ήταν μερικά μέτρα μακριά όταν τα παιδιά της ξεκίνησαν να ανεβαίνουν οδηγώντας ένα μικρό λοφάκι σε γειτονική αυλή.

«Ήταν κάπως σαν μια μυρωδιά από καμένα καλώδια και είδα καπνό να βγαίνει από το μικρό καπό» είπε.

Έτρεξε πανικόβλητη και έβγαλε τα παιδιά της – 16 μηνών και τριών χρονών – από το όχημα. Η Κλάιν ανέφερε ότι το παιχνίδι μέσα σε δύο λεπτά έγινε κάρβουνο και ό,τι απέμεινε ήταν ένας μικρός κουβάς από μαυρισμένο πλαστικό και μέταλλο.

Όπως αναφέρει το cbsnews.com, η οικογένεια πρόσφατα αγόρασε το αυτοκίνητο σαν δώρο γενεθλίων για τα παιδιά. Η Κλάιν δήλωσε ότι ο κατασκευαστής δεν ανταποκρίθηκε όταν του ζήτησαν εξηγήσεις, αλλά μίλησε με τον επιθεωρητή για πυρκαγιά. «Είπαν στον επιθεωρητή ότι είχαν βάλει στο όχημα ειδικό σύστημα για να αποφευχθούν βλάβες, το οποίο είναι μερικώς και ο λόγος που αγοράσαμε το αυτοκίνητο» είπε.

Ο επικεφαλής της πυροσβεστικής στο North Andover της Μασαχουσέτης στις ΗΠΑ τόνισε ότι φαίνεται η φωτιά να ξεκίνησε εκεί όπου ήταν τοποθετημένες οι μπαταρίες, αλλά είναι δύσκολο να αποδειχθεί καθώς δεν έχουν μείνει και πολλά πράγματα από το αυτοκίνητο. Για να μην συμβεί κάτι αντίστοιχο και σε άλλα παιδιά, η Υπηρεσία ειδοποίησε την Επιτροπή για την Ασφάλεια Προϊόντων των Καταναλωτών, τους διανομείς και τον κατασκευαστή.

Τα δύο παιδιά της Κλάιν είναι καλά στην υγεία τους.

«Χθες το βράδυ ενώ πήγαινε στο κρεβάτι του είπε αντίο στο τζιπ του που βρισκόταν στον κήπο» είπε η μητέρα για ένα από τα παιδιά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook