Μεγάλη Αστυνομική δύναμη βρέθηκε στο αεροδρόμιο των Χανίων, καθώς ένα αεροπλάνο προσγειώθηκε εκτάκτως, καθώς σήμανε συναγερμός λόγω απειλής για βόμβα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα αεροπλάνο το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο από Αίγυπτο για Γερμανία (Χουργκάντα-Ντίζελντορφ), σήμανε συναγερμός λόγω απειλής για βόμβα οπότε και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο των Χανίων με συνοδεία F-16, στις 20.46. Το αεροπλάνο ανήκει σε γερμανική εταιρεία και μετέφερε 281 επιβάτες, οι οποίοι αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και μεταφέρθηκαν στο χώρο του αεροδρομίου. 

Το αεροσκάφος είχε σταθμεύσει ανάμεσα στο αεροδρόμιο και στην αεροπορική βάση της Σούδας, ενώ στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, μεταξύ αυτών τα ΤΑΕ, οι ειδικές δυνάμεις, άνδρες της Πυροσβεστικής αλλά και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της Αστυνομίας.

Το αεροσκάφος λίγο μετά τις 23.30 ελέγχθηκε από ειδικούς πυροτεχνουργούς. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που αεροσκάφος δέχεται απειλή για βόμβα σε δρομολόγιο της Αιγύπτου, καθώς το ίδιο είχε συμβεί το 2015 και το 2016 σε αεροσκάφος της Condor και της Egypt air. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook