Ο Γιώργος Κόλτζος επέστρεψε στα Χανιά, μετά το πέρασμά του από την ΑΕ Μυλοποτάμου, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της ομάδας Κ19 του Πλατανιά, που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα Νέων της Football League.

Από τη Δευτέρα 20 έως την Πέμπτη 23 Αυγούστου θα πραγματοποιούνται δοκιμές ποδοσφαιριστών για την Κ19 και τα τμήματα υποδομής.

Η ανακοίνωση του Πλατανιά έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων προσκαλεί ποδοσφαιριστές γεννημένους τις χρονιές 2000 – 2001 – 2002 – 2003 – 2004προκειμένου να δοκιμαστούν για την στελέχωση της ομάδας Κ19, καθώς και των τμημάτων υποδομής.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Πλατανιάς στο Μάλεμε και θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018 (18:00) και θα διαρκέσουν μέχρι την Πέμπτη 23 του μήνα.

Υπεύθυνος θα είναι ο προπονητής Κ19 της ομάδας μας, Γιώργος Κόλτζος, ενώ την εποπτεία θα την έχει ο τεχνικός του Πλατανιά, Πάουλο Κάμπος.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς ενημερώνει ότι έπειτα από επιθυμία του κ.Κάμπος, καθώς και του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, κ.Βασίλη Αμανατίδη, οι προπονήσεις της ομάδας Κ19 στη διάρκεια της σεζόν, θα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Μάλεμε, προκειμένου ο Βραζιλιάνος τεχνικός να έχει άμεση εικόνα για την ομάδα και την πρόοδο των παικτών.

*Οι ενδιαφερόμενοι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook