Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά

Την τρομακτική στιγμή που ένα αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε πάνω σε διερχόμενο ΙΧ προκαλώντας ευτυχώς μόνο τον τραυματισμό των επιβαινόντων σε αυτό κατέγραψε κάμερα στη Βρετανία.

Στο βίντεο από την κάμερα του αυτοκινήτου του 60χρονου Στίβεν Φέιρχαστ και της 58χρονης συζύγου του Γκέιλ, φαίνεται το αυτοκίνητο με οδηγό έναν 39χρονο που τρέχει με μεγάλη ταχύτητα να μπαίνει στη δική τους λωρίδα κυκλοφορία και να πέφτει στο ΙΧ τους. Από τη σφοδρή σύγκρουση το αυτοκίνητο με τον 60χρονο αναποδογύρισε.

«Το άλλο αυτοκίνητο ήρθε από το πουθενά. Πρέπει να έτρεχε με περισσότερα από 160χλμ./ώρα. Δεν το είδαμε ποτέ, δεν είχαμε περιθώρια αντίδρασης» δήλωσε η σύζυγός του 60χρονου.

Παρά τη σφοδρή σύγκρουση η ίδια τραυματίστηκε ελαφρά ενώ ο σύζυγός της υπέστη κατάγματα στα πόδια χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα ερευνώνται ενώ ο 39χρονος οδηγός που το προκάλεσε τιμωρήθηκε με αφαίρεση διπλώματος για 12 μήνες – εκτός απο το πρόστιμο το οποίο κλήθηκε να πληρώσει.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook