Ακόμα δεν έχει ταυτοποιηθεί ο άντρας που αυτοπυρπολήθηκε μπροστά από το Αστυνομικό Μέγαρο – Σύμφωνα με πληροφορίες ψέλλισε το όνομα “Ντάνιελ” ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται οτι αυτό είναι το δικό του όνομα

Σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνομένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο άντρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο στα Χανιά.

Ο αγνώστων στοιχείων τραυματίας, ο οποίες φέρει εγκαύματα στο μεγαλύτερο μέρος του σώματός του, δεν αναμένεται τελικά να μεταφερθεί σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων στην Αθήνα, καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν επιτρέπει οποιαδήποτε επιχείρηση αεροδιακομιδής του.

Εν τω μεταξύ, οι προσπάθειες των αρχών για ταυτοποίησή του, παραμένουν άκαρπες καθώς μέχρι στιγμής δεν τον έχει αναζητήσει κανείς ενώ και τα δακτυλικά αποτυπώματα που ελήφθησαν από τον τραυματία, δεν έδωσαν στοιχεία για την ταυτότητά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, οι οποίες όμως δεν επιβεβαιώνονται από τις αστυνομικές αρχές, ο άντρας, ο οποίος είχε τις αισθήσεις του τις πρώτες στιγμές που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, ψέλλισε το όνομα “Ντάνιελ” και εικάζεται οτι ενδεχομένως αυτό να είναι το δικό του όνομα, ενώ θεωρείται βέβαιο οτι είναι αλλοδαπός.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook