Με την κούραση εμφανή από τη σκληρή προετοιμασία ο ΑΟΧ/Κισσαμικός αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 με τον ΑΟ Στυλίδας, σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου.

Οι παίκτες του Γιώργου Πετράκη έβγαλαν μερικά από τα κομμάτια που δουλεύονται καθημερινά στις προπονήσεις, αλλά η δουλειά συνεχίζεται και έχουν ακόμη αρκετό… δρόμο να διασχίσουν για να είναι στο επίπεδο που θέλει ο προπονητής τους.

Για τον “μαχητικό” ΑΟ Στυλίδας ο Κ. Κουφιώτης σκόραρε στο 35′, ενώ στο 74′ ήρθε η ισοφάριση με τον Αρναρέλλη να αξιοποιεί την εξαιρετική μπαλιά του Γρηγορόπουλου.

ΑΟΧ-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης (30′ Παπαδόπουλος, 60′ Δασκαλάκης), Καραγεώργης (46′ Χρυσαφόπουλος), Κεχαγιάς (46′ Σισέ), Ζιούλης (77′ Νικολακάκης), Αρναούτογλου, Σελινιωτάκης (46′ Καντιμά), Γκίνη, Τεγούσης, Βρεττός (46′ Καραγιάννης), Αρναρέλλης, Νικολούδης (46′ Γρηγορόπουλος).

ΑΟ Στυλίδας (Κώστας Αλεξίου): Μήτσου, Ι. Βαρυπάτης, Στυλιανός, Ζωγράφος, Α. Κουφιώτης, Μπουσάι, Καραλής, Κ. Κουφιώτης, Μάλλιος, Ξεζώνοτος, Λέντας.

Έπαιξαν και οι Κολντρέου, Α. Βαρυπάτης, Μανιάς, Μούτσελος, Σκιαθίτης, Μυκωνιάτης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook