Του περιστατικού έχει επιληφθεί το ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Πολλά ερωτηματικά και ανησυχία προκαλεί ένα περιστατικό το οποίο συνέβη στην ακριτική Γαύδο και αφορά σε διάρρηξη και εμπρησμό στο σπίτι δημοτικής συμβούλου και συγκεκριμένα της επικεφαλής της αντιπολίτευσης κας Σοφίας Τσιριντάνη.

Όπως είπε στο Flashnews.gr η κα Τσιριντάνη, στις 9 το βράδυ της Δευτέρας 13 Αυγούστου, έφυγε από το σπίτι της που βρίσκεται πάνω από το λιμάνι του Καραβέ.

Επιστρέφοντας περίπου μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα αντιλήφθηκε οσμή καπνού. Πλησιάζοντας στην πόρτα διαπίστωσε πως είχε παραβιαστεί και μόλις μπήκε μέσα, είδε πως είχαν αρπάξει φωτιά κάποια ρούχα που ήταν πάνω σε μιαν καρέκλα, ενώ είχε αρπάξει και μια άλλη καρέκλα. 

Άμεσα σβήστηκε η φωτιά, ενώ η δημοτική σύμβουλος ενημέρωσε τον αστυνόμο της Γαύδου που πήγε στο σπίτι. Να σημειωθεί πως δεν υπήρχαν ενδείξεις κλοπής, καθώς όπως είπε η κα Τσιριντάνη το σπίτι δεν ήταν ανακατωμένο και δεν βρήκε κάτι να λείπει.

Την επόμενη ημέρα με σκάφος του λιμενικού πήγε στην Γαύδο και κλιμάκιο του ανακριτικού της Πυροσβεστικής.

«Ήμουν πολύ τυχερή που γύρισα πριν επεκταθεί η φωτιά» ανέφερε η κα Τσιριντάνη, ενώ κατέθεσε και στις αρχές για το περιστατικό και περιμένει το αποτέλεσμα των ερευνών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook