Η λέξη “bombe” ήταν γραμμένη με σαπούνι στον καθρέφτη του μπάνιου του αεροσκάφους – Τι λένε οι επιβάτες για τα όσα έζησαν και πώς τελείωσε η περιπέτεια τους στα Χανιά

Το αεροσκάφος της Condor το οποίο πραγματοποιήσε έκτακτη προσγείωση στο αεροδρόμιο Χανίων, ενώ εκτελούσε το δρομολόγιιο Αίγυπτος-Γερμανία,  την Πέμπτη το βράδυ, έγινε είδηση και έκανε το γύρω του κόσμου, με τα γερμανικά μέσα να περιγράφουν με λεπτομέρεια τις ώρες αγωνίας που έζησαν οι επιβάτες. 

Η εφημερίδα Bild, αναφέρει σε δημοσίευμα της ότι “Κάποιες γυναίκες και παιδιά άρχιζαν να ουρλιάζουν, μόλις ενημερώθηκαν από τον πιλότο, ότι πρέπει να γίνει αναγκαστική προσγείωση στην Ελλάδα, λόγω απειλής για βόμβα. Ο ένας προσπαθούσε να παρηγορήσει τον άλλο. Οι άνθρωποι πίστευαν ότι όντως υπάρχει βόμβα και ότι κινδύνευε η ζωή τους. Κάποιοι μέσα στο αεροπλάνο άρχισαν να πίνουν και να καπνίζουν, παρά τις υποδείξεις των αεροσυνοδών”.

Ο εικονογράφος της Bild, έφτιαξε μία φωτογραφία, παρουσιάζοντας πώς ήταν το μήνυμα στην τουαλέτα του αεροσκάφους, το οποίο σκόρπισε τον τρόμο. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι επιβάτες, το μήνυμα “bombe”, ήταν γραμμένο με σαπούνι στον καθρέφτη του μπάνιου. 

Οι άνδρες της Αστυνομίας, έλεγξαν τα προσωπικά αντικείμενα των επιβατών, ενώ έκαναν και όλους τους απαραίτητους ελέγχους, προκειμένου να μην κινδυνέψει κανείς. 

Οι αναρτήσεις στο twitter

Δείτε το δημοσίευμα της Bild εδώ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook