Κρίσιμες ώρες για 16χρονο παιδί που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο λίγο μετά τον κόμβο της Σούδας – Έκκληση της οικογένειας σε αυτόπτη μάρτυρα να δώσει κατάθεση στις αρχές

Ένα σοβαρό τροχαίο που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 16χρονου αγοριού, σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στον ΒΟΑΚ, μεταξύ του κόμβου της Σούδας και του κόμβου του Ναυστάθμου.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν ένα ΙΧ αυτοκίνητο και ενα δίκυκλο, στο οποίο επέβαινε ένας 49χρονος με τον 16χρονο γιο του. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του ανήλικου.

Ο 16χρονος διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων και εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο όπου υπεβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση με τους γιατρούς να δίνουν μάχη να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του.

Ο ανήλικος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Χανίων ενώ σε εξέλιξη είναι έρευνες των αρχών για τις συνθήκες του τροχαίου.

Σύμφωνα με την οικογένεια του 16χρονου, στο ατύχημα υπήρξε μια αυτόπτης μάρτυρας, η οποία μάλιστα από ανθρώπινο ενδιαφέρον πήγε στο Νοσοκομείο για να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας του παιδιού. Η μαρτυρία της, όπως αναφέρουν οι συγγενείς του 16χρονου, θα είναι πολύτιμη για τις αστυνομικές έρευνες και για αυτόν τον λόγο απευθύνουν έκκληση στην γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν καταγραφεί, να παρουσιαστεί στις αρχές και να δώσει κατάθεση για το συμβάν.

Την έρευνα για το ατύχημα διεξάγει η τροχαία του ΒΟΑΚ

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook