Τελευταία ενημέρωση: 16:40

Ένας 40χρονος δικυκλιστής νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Χανίων

Σοβαρό ατύχημα που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 40χρονου άντρα σημειώθηκε περίπου στις 4 τα ξημερώματα στο Γεράνι Χανίων, στην παλαιά εθνική οδό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 40χρονος που κινούνταν με μηχανή, άγνωστο πως, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του και να προσκρούσει στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Η πρόσκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός να τραυματιστεί σοβαρά, ειδικά στα κάτω άκρα και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χανίων όπου και εισήχθη στο χειρουργείο.

Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες, οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το ένα του πόδι, ενώ νοσηλεύεται εκτίς κινδύνου για την ζωή του.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Τροχαίας Χανίων  ενώ κινητοποιήθηκε και η πυροσβεστική μετά από ειδοποίηση διερχόμενου οδηγού όμως τελικά δεν χρειάστηκε να επέμβει.

Σημειώνεται οτι λίγες ώρες αργότερα, στον Κλαδισό, σημειώθηκε ένα ακόμα τροχαίο με εκτροπή μηχανής που προσέκρουσε σε τρία σταθμευμένα οχήματα, όμως ευτυχώς σε αυτήν την περίπτωση κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook