Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μολις 30 ετών – Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα με δάκρυα στα μάτια μετέφερε την είδηση από την πρωινή εκπομπή του Epsilon στην οποία αναφέρθηκαν και πληροφορίες για την αιτία θανάτου της νεαρής δημοσιογράφου

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η Νατάσα Βαρελά!

Την παρουσιάστρια και δημοσιογράφο του New TV, τη γνωρίσαμε ως παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων στο κανάλι Epsilon. Την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε μέσω facebook ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης αλλά και η Τζωρτζέλα Κόσιαβα κατα την έναρξη της πρωινής εκπομπής στο κανάλι Epsilon.

Η Τζωρτζέλα μάλιστα δεν μπόρσε να κρύψει τα δάκρυά της και είπε οτι όλοι στο πλατό της εκπομπής, τεχνικοί και δημοσιογράφοι είναι συγκλονισμένοι από την είδηση, αφού είχαν συνεργαστεί με τη νεαρή δημοσιογράφο. Η Τζωρτζέλα έκανε λόγο για ένα κορίτσι με ήθος και εργατικότητα ενω σε τηλεφωνική συνομιλία με τον Γιάννη Παπαγιάννη, αναφέρθηκε οτι η αιτία του θανάτου της νεαρής δημοσιογράφου ήταν διάτρηση στομάχου.

«ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑΤΑΣΑ…

Όταν σε ξυπνάει ξημερώματα Κυριακής ο πατέρας ενός άτυχου 30χρονου κοριτσιού το οποίο πέθανε εντελώς ξαφνικά, για να σου ανακοινώσει τον θάνατό του, τι λόγια να βρεις για να παρηγορήσεις τον άνθρωπο αυτόν; Είμαι πολύ περήφανος που σε βοήθησα επαγγελματικά. Το άξιζες γιατί ήσουν κορίτσι με ήθος και συνέπεια. Καλό ταξίδι Νατάσα Βαρελά. Πέθανες πολύ νέα, πριν προλάβεις να δημιουργήσεις οικογένεια. Η ζωή είναι άδικη για πολλούς ανθρώπους. Και με εσένα ήταν πολύ σκληρή. Κρίμα…»., έγραψε στο Facebook ο Γιάννης Παπαγιάννης.

 

βίντεο από protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook