Τελευταία ενημέρωση: 15:10

Οι λεπτομέρειες από την VIP επίσκεψη – Ο τραπεζίτης δήλωσε εντυπωσιασμένος από το μέρος και από τους ανθρώπους – Θέλει να αποκτήσει σπίτι στα Χανιά για να έρχεται συχνά ΄- Τι ζήτησε μετά το γεύμα του

Χολιγουντιανή επίσκεψη στα Φαλάσαρνα έκανε Ελβετός τραπεζίτης ο οποίος έφτασε στην γνωστή παραλία των Χανίων, με ελικόπτερο μαζί με την σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά, συνοδεία ενός σωματοφύλακα.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, για λόγους ασφαλείας, η μεταφορά τους έγινε με δύο πτήσεις, ώστε σε περίπτωση ατυχήματος να μην ξεκληριστεί η οικογένεια.

Μετά την άφιξή τους γευμάτισαν στο  cafe bar, restaurand “Playa Paraiso” και δήλωσαν κατενθουσιασμένοι τόσο από την ομορφιά της παραλίας όσο και από τους ανθρώπους. 

Σε επικοινωνία του flashnews.gr με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, Γιώργο Κανατάκη μας είπε οτι το προσωπικό είχε ενημερωθεί μια ημέρα πριν για την άφιξη των VIP προσώπων ενώ η οικογένεια προγραμμάτιζε και σήμερα να επισκεφτεί την περιοχή ωστόσο οι ισχυροί άνεμοι δεν θα επέτρεπαν στο ελικόπτερο ασφαλή προσέγγιση. 

Τόσο ο Ελβετός τραπεζίτης όσο και η γυναίκα του, όπως μας είπε, ήταν πολύ απλοί και ζεστοί άνθρωποι και η μόνη “πολυτέλεια” που ζητησαν ήταν μια πολύ καλή σαμπάνια μετά το γεύμα τους. Η επίσκεψή τους ήταν προγραμματισμένο να διαρκέσει μια ώρα, όμως τελικά παρέμειναν για πέντε ολόκληρες ώρες ενώ φεύγοντας είπαν οτι θα επανέλθουν όσο το δυνατόν συντομότερα.

Είναι η πρώτη φορά που επισκέπτονται τα Χανιά, όμως γοητεύτηκαν τόσο από την ομορφιά της περιοχής και την φιλοξενία των ανθρώπων που σχεδιάζουν να αγοράσουν σπίτι εδώ προκειμένου να αποκτήσουν μια “βάση” για τις αποδράσεις τους. Ήδη οι επαφές για την αγορά κατοικίας στα Χανιά βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο.

Μετά το γεύμα η οικογένεια αναχώρησε από τα Φαλάσαρνα και πάλι από αέρος, με το ίδιο ελικόπτερο προς άγνωστο προορισμό, πάντως το βέβαιο είναι οτι διαμένουν εντός του νομού Χανίων.

Δείτε βίντεο που αναρτήθηκε στο ytube κατά την προσγείωση του ελικοπτέρου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook