Άλλο ένα βήμα για την άνοδο έκανε ο Πλατανιάς που νίκησε εύκολα τη Χερσόνησο με 2-0 στο Μάλεμε και πλέον κοιτάζει κατάταμα την άνοδο στην FOOTBALL LEAGUE. Το συγκρότημα του Τίμου Καβακά μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία το κρητικό ντέρμπι του Νοτίου Ομίλου, ενώ θα μπορούσε να έχει πετύχει και περισσότερα γκολ αν οι παίκτες του Τιμόθεου Καβακά ήταν πιο προσεκτικοί στις τελικές τους προσπάθειες.Από την άλλη η Χερσόνησος προβλημάτισε με την εικόνα της, ενώ καλό θα είναι ο τεχνικός του συλλόγου Άγγελος Βαρδάκης να χτυπήσει γρήγορά καμπανάκι στους παίκτες καθώς το τρένο της παραμονής ολοένα και απομακρύνεται.

Οι φάσεις

Στο 14’ οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον  Πιτσιόκο. Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ, αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι του Καλομοίρη.

Στο 25’ ήρθε το γκολ με τον Μιρτσέτα όταν εκτέλεσε χαμηλά το φάουλ, η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας των φιλοξενούμενων.

Εννιά λεπτά αργότερα ο Κατσικοκέρης βρέθηκε απέναντι από τον Καλομοίρη αλλά πλάσαρε άστοχα.

Στο 44’ ο Κατσικοκέρης πλάσαρε ωστόσο η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι ενώ ο ίδιος στο 52’ εξιλεώθηκε για τις χαμένες ευκαιρίες, όταν ο Προβατίδης εκτέλεσε το κόρνερ και με καρφωτή κεφαλιά κλείδωσε τη νίκη για τον Πλατανιά.

Στο 68’ ο Προβατίδης έκανε μαγική ενέργεια, άδειασε τους πάντες όμως έστειλε τη μπάλα άουτ. 

Πλατανιάς (Τίμος Καβακάς): Λιούρδης, Αθαναδιάδης, Κατρανίτσας, Τζανής, Παληγεώργος (83’ Γεωργόπουλος), Πότσι, Μουνάχο (72’ Νούτσος), Μιρτσέτα (88’ Μαζιώτης), Κατσικοκέρης, Προβατίδης, Πιτσιόκος.

Χερσόνησος (Άγγελος Βαρδάκης): Καλομοίρης. Τζιράκης, Αραβιάκης, Γενιτσαρίδης, Ανωγειανάκης, Φιλιππάκος (62’ Σωμαράκης), Γιακουμάκης, Μαραγκουδάκης, Μασέλης, Ματθαιάκης (83’ Βλάχος), Καλογέρης (62’ Περράκης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook