Μία όμορφη βραδιά με χιλιάδες συνανθρώπων μας να δίνουν δυναμικό παλμό και για ένα καλό και φιλάνθρωπο σκοπό έλαβε χώρα στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου, το Σάββατο 18 Αυγούστου, με ερμηνεύτρια την γνωστή σε όλους Γλυκερία και το συγκρότημα της.

Η συναυλία , που αποσκοπούσε στην ενίσχυση των πυρόπληκτων της Αττικής, ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνού ο οποίος ευχαρίστησε τον πρώτο συνεργάτη του και Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη,  τους Κληρικούς της Μητροπόλεως , όλους τους συνεργάτες της Μητροπόλεως, την κ. Γλυκερία και το συγκρότημα της, καθώς και όλο τον κόσμο τονίζοντας στο λόγο του ότι «Εκκλησία είμαστε όλοι μαζί.»

Την σκυτάλη αμέσως πήρε η Γλυκερία η οποία τραγούδησε παλαιές και νέες επιτυχίες μαζί με τον εξαίρετο τραγουδιστή Βασίλη Προδρόμου, ενώ χόρεψε παραδοσιακά τραγούδια και  ο χορευτικός σύλλογος Αροδαμός.

Την εκδήλωση έκλεισε ο   έχων τον γενικό συντονισμό της εκδήλωσης Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος  Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, ο οποίος μετέφερε τις ευγνώμονες ευχές του Μητροπολίτου , και απευθυνόμενος  στην ερμηνεύτρια, στο συγκρότημα και στην λαοθάλασσα φιλανθρώπων προσώπων  του τόπου που παρακολούθησε μέχρι το τέλος τη συναυλία, ανέφερε ότι” σήμερα προσφέρατε όλοι εσείς  ένα ποτήρι νερό στους πυροπλήκτους αδελφούς μας”.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook