Η σχέση της Meghan Markle με την Queen Elizabeth έχει απασχολήσει πολύ τον βρετανικό Τύπο αφού από τη μία φωτογραφίζονται ως… καλές φίλες και από την άλλη τα σχόλια για τις μεταξύ τους «κόντρες» δεν λείπουν.

Χωρίς κανείς να μπορεί να πει με βεβαιότητα τι πραγματικά ισχύει, οι δύο γυναίκες δύσκολα θα ήταν δυνατό να έχουν μια κοινή γραμμή αντιμετώπισης όσον αφορά σε όσα το Παλάτι καλείται να διαχειριστεί. Χάσμα γενεών ή απλά σχέση νύφης – πεθεράς; Η Elizabeth, βλέπεις, μεγάλωσε τον πρίγκιπα William και τον πρίγκιπα Harry σα να ήταν δικά της παιδιά.

Τι συνέβη αυτή τη φορά;

Σύμφωνα με το «Life&Style», η σύζυγος του Harry αναγκάστηκε να αρνηθεί ύστερα από υποδείξεις του ιδίου αλλά και της βασίλισσας την πρόσκληση να δώσει το «παρών» στα 70ά ετήσια βραβεία Emmy τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, μαζί με τους πρώην συναδέλφους της από το «Suits».

«Η Meghan περίμενε πώς και πώς την έξοδό της αυτή με τον Harry, αλλά δυστυχώς το Παλάτι δεν το επέτρεψε. Υπάρχει συγκεκριμένος προγραμματισμός ταξιδιών, τώρα που είναι Δούκισσα και προφανώς δεν γινόταν να ακυρωθούν, ούτε να μη δώσει το παρών», αναφέρει πηγή του περιβάλλοντος της βασιλικής οικογένειας στο περιοδικό.

Κάπως έτσι, το όνειρο του κόκκινου χαλιού με τον Harry στο πλευρό της, έσβησε άδοξα. Το μόνο παρήγορο είναι ότι η 37χρονη ηθοποιός προτάθηκε μεν, δεν κατάφερε δε να κερδίσει μία υποψηφιότητα στα Βραβεία για τη συμμετοχή της στο «Suits».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook