Ένα διάγγελμα, μια φιέστα μετά τα καμμένα και τους 96 νεκρούς, ο ανασχηματισμός, και ένα περίεργο  νομοσχέδιο που αφορά Πρόσωπα της δικαιοσύνης στην χώρα (θα προκαλέσει αντιδράσεις και συζητήσεις έντονες) , είναι η ατζέντα των επόμενων ημερών. 

Από την Κρήτη θα δούμε σε θέση υφυπουργού τον εκλεκτό που θα είναι και το πρόσωπο-υποψήφιος για τον Δήμο Ηρακλείου, ενώ δεν αποκλείεται στο κυβερνητικό σχήμα ακόμα ένα πρόσωπο που σχετίζεται με το νησί και ίσως θα “χρησιμοποιηθεί” στις επόμενες αυτόδιοικητικές εκλογές αν αποδεχτεί την διπλή πρόταση που είναι προϋπόθεση όπως μαθαίνω από δικό μου καλά πληροφορημένο και πάντα έγκυρο ως δοκιμασμένη πηγή από Κουμουνδουρου πλευρά. 

Άλλωστε το οξύμωρο είναι ότι ο ΣΎΡΙΖΑ ως κόμμα εξουσίας και με προνομιακά ποσοστά στην Κρήτη ζορίζεται να βρει υποψήφιους και θα δυσκολευτεί ακόμα περισσότερο όταν αφ ενός δεν θα χει σύμμαχο το χρόνο και καλό συμβουλατορα τα ψηλά ποσοστά που ξέρει ότι συνεχώς συρρικνώνονται. 

Το μόνο  σίγουρο είναι ότι δεν θα πλήξουμε.

Εν τω μεταξύ σε μια προσπάθεια συσπείρωσης ξεκίνησε και το προσκλητήριο για το “αντιδεξιό μέτωπο”  μετά τα προεόρτια Καρανίκα, προσπαθώντας να μας κρύψουν ότι ο ΣΎΡΙΖΑ κυβερνά 4 χρόνια με την άκρα δεξιά του Πάνου Καμένου και της παρέας του. 

Μάλλον το προσκλητήριο για την άκρα δεξιά είναι άλλο…και ίσως τους δούμε και σε κοινά ψηφοδέλτια με το ΣΎΡΙΖΑ αν οι ΑΝΕΞΕΛ δεν συγκεντρωνουν το 3% λίγο πριν την προκήρυξη εκλογών.

Κώστας Συλιγάρδος 
Δημοσιογράφος 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook