“ Δράσεις  στο 8ο Φεστιβάλ ΓΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στο  Δήμο Πλατανιά και  Πολιτιστικές Δράσεις Δήμου”
 
Με μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε  χθες στα πλαίσια του 8ου Φεστιβάλ ΓΗ -ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ- ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, στην πλατεία της Δ.Κ. Πλατανιά η 3η Κρητική Βραδιά Χορού και Γεύσης, που πραγματοποιήθηκε με την καθοριστική συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατανιά, όπου οι παρευρισκόμενοι ανάμεσα του πολλοί επισκέπτες του τόπου μας  αλλά και ξένοι ,  γεύτηκαν τα παραδοσιακά εδέσματα. 
                                             
Επίσης συνεχίζονται και  αυτή τη βδομάδα οι πολιτιστικές δράσεις που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά , στα πλαίσια των δράσεων του για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018, πιο συγκεκριμένα:
• Την Τετάρτη 22 Αυγούστου  και ώρα 21:00μ.μ., ο  Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων Θεάτρου Χανίων, παρουσιάζουν το έργο του Νίκου Καζαντζάκη “ Στα Παλάτια της Κνωσού”, στο  Δημοτικό Σχολείο Πλατανιά.
• Την Τετάρτη 22  Αυγούστου 2018 ώρα 21:00μ.μ. ,ο  Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Σύλλογο Λουτρακίου, διοργανώνουν  Ένα Μουσικό Ταξίδι  στον Ελληνικό Ταξίδι στο Ελληνικό Κινηματογράφο με τους Συν-ωδή- πόρος, στο Λουτράκι
 
• Την  Πέμπτη 23  Αυγούστου 2018 ώρα 21:00μ.μ. ο  Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Σύλλογο Κυπάρισσου, παρουσιάζου τη θεατρική παράσταση “ Καλά Ύστερα” , από τον Λαογραφικό Όμιλο Χανίων  στον Κυπάρισσο   
 
• Την Παρασκευή 24 Αυγούστου και ώρα 17:00μ.μ., το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Αυγούστου και ώρα 11:00π.μ., ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Σύλλογο Βατολάκου, διοργανώνουν το φεστιβάλ «Βατόλακος- Περίπατος στην Τέχνη», στο Βατόλακο, (μονοπάτι Βαλσαμιώτη) . 
 
• Την Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018 ώρα 21:00μ.μ. ,ο  Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Σύλλογο Κυρίων Κολυμβαρίου, διοργανώνουν Μια Μουσική Βραδιά , Τραγουδώντας τα Κλασικά και αγαπημένα , με τους “ Καθ΄Ωδών”, στον αύλειο χώρο  του Δημοτικού    Ξενώνα  ΔΙΚΤΥΝΑ στο Κολυμβάρι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook