Το χώρο του παλιού Δημαρχείου της Ιεράπετρας επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης συνοδευόμενος από τον συνεργάτη του κ. Κωστή Περβολαράκη, τον εργολάβο του έργου κ. Ορέστη Λάππα, τον εργοδηγό του Δήμου κ. Νεκτάριο Ζαμπετάκη και τον προϊστάμενο του τμήματος προγραμματισμού κ. Λευτέρη Δραγασάκη για να παρακολουθήσει την εξέλιξη των εργασιών διαμόρφωσης του κτιρίου.

Το έργο περιλαμβάνει εκτεταμένες εργασίες συντήρησης και διαμόρφωσης οι οποίες έρχονται να προστεθούν στις πολλαπλές παρεμβάσεις και εργασίες που έχουν ήδη υλοποιηθεί από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου στοχεύοντας στην όσο το δυνατόν πιο άμεση αξιοποίηση του κτιρίου.

Ο κ. Καλαντζάκης τόνισε στις δηλώσεις του:

«Διαμορφώνουμε και βελτιώνουμε τη λειτουργικότητα ενός ιστορικού κτιρίου του Δήμου μας.

Δημιουργούμε ένα σημαντικό σημείο αναφοράς μέσα στην πόλη μας το οποίο, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του συνόλου των εργασιών, θα φιλοξενεί στους κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους του μία σύγχρονη βιβλιοθήκη καθώς και το καινοτόμο Ψηφιακό Μουσείο Ιεράπετρας.

Στόχος μας είναι η ταχεία περάτωση των εναπομείναντων εργασιών ώστε το κτίριο να είναι άμεσα διαθέσιμο για να εξυπηρετήσει ανάγκες του Δήμου και να υποδεχτεί πλήθος δημοτών και επισκεπτών.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook