Στην απόκτηση του Βαγγέλη Ξαγοράρη προχώρησε η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, δίνοντας ακόμη μία λύση στην επιθετική γραμμή στον Θανάση Κολιτσιδάκη.

Ο 23χρονος επιθετικός ήταν μέχρι πρότινος στην ερασιτεχνική ομάδα της Ιταλίας, SEF Torres 1903. Την περασμένη σεζόν έπαιξε στο β’ μισό στην ΑΕ Μυλοποτάμου (9 συμμετοχές – 2 γκολ), ξεκινώντας τη χρονιά στον Αχαρναϊκό.

Στη Γ’ Εθνική ήταν στο ρόστερ της Νέας Ιωνίας τη σεζόν 2013-2014, ενώ έχει παίξει δυο χρονιές στον Ηλυσιακό (31 συμμετοχές – 2 γκολ, 2 συμμετοχές στο Κύπελλο).

Η ανακοίνωση του ΣΥΝΚΑ αναφέρει τα εξής:

Ενα “βέλος” στη φαρέτρα του Κολιτσιδάκη

Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Ξαγοράρη, με ελεύθερη μεταγραφή από την ιταλική ερασιτεχνική ομάδα SEF Torres 1903.

Ο 23χρονος επιθετικός έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Απόλλωνα Σμύρνης, όπου και αγωνίστηκε στην Κ-20, ενώ ακολούθησαν οι ομάδες του Ηλυσιακού, του Αχαρναϊκού και της Α.Ε. Μυλοποτάμου.

Φέτος, ήρθε η μεταγραφή στην ιταλική ομάδα στις αρχές Ιουλίου, ωστόσο, η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ με μεθοδικές κινήσεις μπόρεσε να τον φέρει πίσω στην Κρήτη, ενισχύοντας έτσι τη γραμμή κρούσης της με έναν νεαρό ποδοσφαιριστή με πολλά ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Βαγγέλη, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook