“Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, οι παλιοί καλοί συνεταίροι της συγκυβέρνησης Σαμαρά και Βενιζέλου, ενοχλούνται πολύ με το τέλος των μνημονίων” αναφέρει μεταξύ άλλων.
 
Aναλυτικά η ανακοίνωση
 
“Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.
 
Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, οι παλιοί καλοί συνεταίροι της συγκυβέρνησης Σαμαρά και Βενιζέλου, ενοχλούνται πολύ με το τέλος των μνημονίων στα οποία μας οδήγησαν οι ίδιοι,  αφού χρεωκόπησαν τη χώρα, μετά από σαράντα χρόνια διαπλοκής και διαφθοράς. Εκείνοι που έχουν την αποκλειστική ευθύνη για τη μνημονιακή λαίλαπα, οι οποίοι πανηγύριζαν όταν μας αλυσόδεσαν, τώρα που η χώρα  απεγκλωβίζεται και ανακτά την κυριαρχία της, δημοσιονομικό χώρο για να ασκήσει πολιτικές στο εσωτερικό της χώρας η ελληνική κυβέρνηση, αυτοί θρηνούν, πετούν λάσπη, υβρίζουν, κινούνται στα όρια της πολιτικής παραφροσύνης.
 
Μνημόνια τέλος κυρίες και κύριοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Βρείτε άλλο αφήγημα. Δεν θα καλύπτετε άλλο τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές σας πίσω από τα μνημόνια. Αφήστε τα ευφάνταστα σενάρια επιστημονικής φαντασίας και πείτε μας πότε θα επιστρέψετε τα 400 εκ ευρώ που οφείλουν τα κόμματα σας.
 
Ο λαός μας δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου. Δεν ξέχασε τις μέρες και τα έργα σας. Τις 13 περικοπές μισθών και συντάξεων, το μαύρο στην ΕΡΤ, το λουκέτο σε σχολεία και νοσοκομεία, την ανεργία που έφτασε στο 27%, το 25% του εθνικού πλούτου που χάθηκε, τις απολύσεις, τα σκάνδαλα, τις μίζες, το πελατειακό κράτος, τη βία και την τρομοκρατία.  Αλήθεια ξεχάσατε πως δεν ολοκληρώσατε ποτέ την 5η αξιολόγηση, με τα 19 προαπαιτούμενα στον αέρα και παραδώσατε τη χώρα στη νέα κυβέρνηση το Γενάρη του 2015 με άδεια ταμεία. Κάπως έτσι πλάθουν το παραμυθάκι ότι το 2014 βγαίναμε απ τα μνημόνια..
 
Όσο για τα δημόσια έργα στην Κρήτη, δεν χρήζουν καν σχολιασμού. Ευτυχώς που οι κυβερνήσεις των τελευταίων 40 ετών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κατασκεύασαν το ΒΟΑΚ με προδιαγραφές αυτοκινητόδρομου, το νέο διεθνές αεροδρόμιο στο Καστέλι, ολοκλήρωσαν το δρόμο που οδηγεί στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, την ηλεκτρική διασύνδεση. Φευ….
 
Περισσεύει η υποκρισία και το πολιτικό θράσος. Τώρα που οι διαδικασίες προχωρούν έντρομοι ανακαλύπτουν την Αμερική και επιχειρούν να παραπληροφορήσουν, να προκαλέσουν σύγχυση και στρεβλές εντυπώσεις στον κόσμο. Οι Κρητικοί όμως γνωρίζουν ποιοι φέρουν την ευθύνη για τη στασιμότητα των αναγκαίων έργων για το νησί μας, ποιοι άφησαν τον τόπο μας εκτός των μεγάλων υποδομών. Τα κροκοδείλια δάκρυα  τους δεν πείθουν κανένα.
 
Ο λαός μας δεν ξεγελιέται. Ξέρει καλά ποιοι ευθύνονται για τα προβλήματα της χώρας μας.
 
Δεν μας φοβίζουν. Προχωράμε μαζί με το λαό μας”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook