Τι φέρονται να ομολόγησαν στις αρχές

Δράστες της αιματηρής ληστείας που έγινε στον λόφο του Φιλοπάππου, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ένας 25χρονος φοιτητής, ομολόγησαν πως είναι δύο Πακιστανοί κι ένας Ιρακινός, που είχαν προσαχθεί χθες βράδυ στη ΓΑΔΑ.

Οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις καθώς οι τρεις ομολόγησαν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πως εμπλέκονται στη ληστεία σε βάρος του 25χρονου, τον οποίο φέρονται να απείλησαν με σπασμένο μπουκάλι προκειμένου να του αποσπάσουν το κινητό.

Οι Πακιστανοί, που είναι ηλικίας 17 και 28 ετών, συνελήφθησαν στον συνοριακό σταθμό της Ειδομένης, ενώ προσπαθούσαν να διαφύγουν από τη χώρα, ενώ ο Ιρακινός εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας. Στη συνέχεια οδηγήθηκαν και οι τρεις στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου κατά τη διάρκεια της πολύωρης ανάκρισης ομολόγησαν ότι αυτοί είναι οι δράστες.

«Τον απειλήσαμε με ένα μαχαίρι και ένα σπασμένο μπουκάλι. Προσπάθησε να μας αποφύγει και έπεσε στο κενό. Δεν θέλαμε να τον σκοτώσουμε», ισχυρίστηκαν, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι τρεις δράστες κατά την ανάκρισή τους αναφερόμενοι στην πτώση του 25χρονου στο κενό που του κόστισε τη ζωή του.

Οι τρεις κατηγορούμενοι πρόκειται να οδηγηθούν εντός της ημέρας στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook