Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΑΟΧ/Κισσαμικού παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Μανώλης Φαζός.

Ο 23χρονος αμυντικός, που παραχωρήθηκε δανεικός από τον ΟΦΗ, ήδη ξεκίνησε προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Η ανακοίνωση του ΑΟΧ/Κισσαμικού αναφέρει τα εξής:

Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 του ποδοσφαιριστή Μανώλη Φαζού.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου 1995 και άρχισε το ποδόσφαιρο από τον ΠΑΝΟ Μαλίων. Σε νεαρή ηλικία εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ και τον Σεπτέμβριο του 2013 έγινε επαγγελματίας. Τον Ιανουάριο του 2015 έκανε ντεμπούτο στη Super League, μετρώντας συνολικά 10 συμμετοχές τη σεζόν 2014-2015 (5 συμμετοχές στο Κύπελλο). Τη σεζόν 2015-2016 ήταν από τα βασικά στελέχη του ΟΦΗ (19 συμμετοχές) στην άνοδο της ομάδας από τη Γ’ Εθνική στη Football League. Στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία μέτρησε συνολικά 8 συμμετοχές και 4 στο Κύπελλο.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Ο 23χρονος αμυντικός, που συμμετέχει ήδη στις προπονήσεις της ομάδας μας, δήλωσε τα εξής: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της ομάδας και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα και θα δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε προπόνηση για να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται η ομάδα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook