Πριν από μερικούς μήνες, Halle Berry και το μοντέλο σύντροφός της, Gabriel Aubry, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, ωστόσο οι δυο τους προσπάθησαν να κρατήσουν φιλικές σχέσεις για χάρη της μικρής τους κόρης Nahla. Δυστυχώς, τα πράγματα ανατράπηκαν πολύ γρήγορα και τώρα πια το πρώην ζευγάρι είναι στα μαχαίρια για την κηδεμονία της κόρης τους.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θέλει την πλήρη κηδεμονία της κόρης της και όπως ισχυρίστηκε ένας πρώην φίλος του Gabriel, έχει αναστατωθεί από την άσχημη συμπεριφορά του πρώην συζύγου της μετά τον χωρισμό τους. \”Από τότε που χώρισαν, ο Gabriel άρχισε να επιτίθεται φραστικά στην Halle. Είναι πολύ εκδικητικός τύπος\”, δήλωσε η πηγή.

Η Halle ισχυρίζεται πως ανησυχεί για την ακεραιότητα της Nahla όταν βρίσκεται στην επιμέλεια του πατέρα της και σύμφωνα με πηγές δεν θέλει να την αφήνει μόνη της μαζί του χωρίς να υπάρχει επίβλεψη. \”Ο μόνος λόγος που ο Gabriel βλέπει τώρα την Nahla, είναι επειδή δεν έχει βγει ακόμα απόφαση δικαστηρίου. Αν ήταν στο χέρι της Halle, δεν θα την έβλεπε καθόλου χωρίς επίβλεψη\”, δήλωσε η ίδια πηγή.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook