Τελευταία ενημέρωση: 17:17

Στο Νοσοκομείο Χανίων ένας 39χρονος δικυκλιστής – Προσοχή στους δρόμους, τα πρωτοβρόχια κάνουν ακόμα πιο επικίνδυνα ήδη “ύποπτα” σημεία

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι στον ΒΟΑΚ, στο ύψος του Αγ.Ραφαήλ με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός νεαρού δικυκλιστή.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο οδηγός της μηχανής, ηλικίας 39 ετών, έχασε τον έλεγχο του δικυκλου, λόγω αλισθηρότητας του οδοστρώματος με αποτέλεσμα, να συρθεί στο οδόστρωμα και από τύχη να μην συγκρουστεί με διερχόμενο όχημα.

Από την πτώση, τραυματίστηκε ο δικυκλιστής ο οποίος διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν οτι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για την υγεία του. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν δύο περιπολικά οχήματα από την τροχαία ΒΟΑΚ Σούδας και από το Ρέθυμνο για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και την αποτροπή νέου ατυχήματος – καθώς όπως φαίνεται η μηχανή βρίσκονταν πεσμένη στην μέση του οδοστρώματος.

Αξίζει να σημειωθεί οτι λίγη ώρα αργότερα, προκλήθηκε ατύχημα υλικών ζημιών μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων, κοντά στον κόμβο της Σούδας, ενώ φαίνεται οτι αιτία και αυτού του περιστατικού ήταν η ολισθηρότητα του οδοστρώματος, για αυτό οι οδηγοί θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook