Η ΑΝΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε εν πλω στο πλοίο “Ελ.Βενιζέλος”, που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιά – Χανιά, σημειώνοντας οτι η εταιρία μεριμνά  για την εξυπηρέτηση των άμεσων αναγκών τους και την συνέχεια του ταξιδιού τους, ενώ παραθέτει τηλέφωνα στα οποία οι επιβάτες μπορούν να καλέσουν για περαιτέρω πληροφορίες.

Υπενθυμίζεται οτι οσοι επιβάτες απεγκλωβίζονταν, μεταφέρονταν άμεσα με πούλμαν του ΟΛΠ στην πύλη Ε3 με εντολή της πλοιοκτήτριας εταιρείας, ώστε να επιβιβαστούν σε πλοίο που έχει μισθώσει η ΑΝΕΚ για να ξεκινήσει εκ νέου το ταξίδι τους με προορισμό τα Χανιά.

Πολλοί από τους επιβάτες με μέριμνα της ΑΝΕΚ αναμένεται να καταλύσουν σε ξενοδοχεία, ενώ το δρομολόγιο του Ελευθέριος Βενιζέλος θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί από το πλοίο Blue Galaxy που το αντικατέστησε.

Στην ανακοίνωσή της η ΑΝΕΚ σημειώνει:

Στις 28/08 και ώρα 23:45 εκδηλώθηκε φωτιά στο γκαράζ νούμερο 3 με τα φορτηγά, στο πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Χανιά.

Οι μηχανισμοί πυρόσβεσης του πλοίου λειτούργησαν άμεσα και η φωτιά ετέθη υπό έλεγχο από το πλήρωμα. Το πλοίο επέστρεψε στον Πειραιά με ίδια μέσα.

Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν ασφαλώς και η εταιρία μεριμνά για την εξυπηρέτηση των άμεσων αναγκών τους και την συνέχεια του ταξιδιού τους.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, οι επιβάτες καλούνται να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 210 4197470 και 210 4197420

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook