Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα, πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 29/8/2018, ο Πρόεδρος της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής (Π.Ε.Α.), Ελευθέριος Δραμητινός, συνοδευόμενος από την εκπρόσωπο της Π.Ε.Α. στην Ελλάδα, Αμαλία Καλογριδάκη. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Χανίων, Γιάννης Μαράκης, Ελπίδα Τσιτσιρίδη και Ελευθερία Αλιφιεράκη, ο Πρόεδρος της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής ενημέρωσε τον Δήμαρχο Χανίων για τις σημαντικές δράσεις και το πολύπλευρο έργο της Ένωσης.

Μάλιστα, όπως γνωστοποίησε ο κ. Δραμητινός θα πραγματοποιηθεί στη Μασαχουσέτη το 2019 το καθιερωμένο διετές συνέδριο της Ένωσης, στο οποίο προσκάλεσε τον κ. Βάμβουκα να συμμετέχει, ενώ για το 2020 προγραμματίζεται εκδρομή στο νησί μας, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία για ενδιαφέρουσες θεματικές περιηγήσεις στις ομορφιές της Κρήτης. 

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Π.Ε.Α. ενημέρωσε τον κ. Βάμβουκα ότι έχει ξεκινήσει σημαντική προσπάθεια από τους ομογενείς, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση των πυρόπληκτων της Αττικής.  Ο Δήμαρχος Χανίων από την πλευρά του ενημέρωσε για τη δράση, που αφορά εθελοντική αιμοδοσία για τους πυρόπληκτος, η οποία οργανώνεται ήδη από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου. 
Μάλιστα, ο κ. Βάμβουκας συνεχάρη τον κ. Δραμητινό για το σημαντικό έργο, που επιτελεί η Παγκρητική Ένωση, ευχαριστώντας τον παράλληλα για τη συνδρομή της σε κάθε περίπτωση, που προκύψει σημαντικό πρόβλημα για τη χώρα μας.

Όπως συμφωνήθηκε δε ο Δήμαρχος Χανίων θα καταθέσει στο επόμενο Συνέδριο της Ένωσης ολοκληρωμένη πρόταση για την υλοποίηση σημαντικού έργου για τον Δήμο μας, που θα δηλώνει και θα ενισχύει τους δεσμούς των Ελλήνων της Αμερικής με τη γενέτειρα.  
Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Βάμβουκας προσέφερε στον κ Δραμητινό το φωτογραφικό λεύκωμα του Δήμου Χανίων “Ταξίδι στο Όνειρο”. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook