Κατέπλευσε στο λιμάνι της Σούδας το Blue Galaxy που μετέφερε επιβάτες που βρίσκονταν στο πλοίο που έπιασε φωτιά εν πλω

Περιπέτεια τέλος για περίπου 400 από τους 875 επιβάτες του πλοίου Ελ. Βενιζέλος στο γκαράζ του οποίου εκδηλώθηκε φωτιά χθες το βράδυ εν πλω.

Μετά το θρίλερ που βίωσαν το οποίο ευτυχώς είχε αίσιο τέλος χωρίς να τραυματιστεί κανείς μετά και τον σωστό συντονισμό των υπευθύνων και του προσωπικού, οι επιβάτες επιβιβάστηκαν στις 11.00 το πρωί στο Blue Galaxy και έφτασαν στο λιμάνι της Σούδας περίπου στις 18.30 το απόγευμα. 

Οι επιβάτες ήταν εμφανώς ταλαιπωρημένοι αλλά και ανακουφισμένοι που η περιπέτεια αυτή είχε καλό τέλος και τους βρήκε να επιστρέφουν καλά στην υγεία τους στο λιμάνι της Σούδας.

Περιγράφοντας τι έζησαν χθες το βράδυ, οι επιβάτες δήλωσαν ότι υπήρξε φόβος, ανησυχία, ώρες αγωνίας ακόμα και στιγμές πανικού, ωστόσο το πλήρωμα και ο καπετάνιος τους προσπαθούσαν με τη συμπεριφορά τους να τους κρατήσουν ψύχραιμους. Μάλιστα μεταξύ των επιβαινόντων ήταν και ο αθλητής τριάθλου, Κώστας Βαρουχάκης.


Οι υπόλοιποι ωστόσο από τους επιβάτες του πλοίου Ελ. Βενιζέλος, δεν έφυγαν το πρωί με το Blue Star, αλλά με το πλοίο Paros Jet που έβαλε στη γραμμή η ΑΝΕΚ LINES εκτάκτως για την εκτέλεση του αποψινού δρομολογίου. Το πλοίο απέπλευσε από Πειραιά για Σούδα, στις 23.50. Ένας αριθμός μάλιστα επιβατών δεν κατάφερε να ταξιδέψει ούτε απόψε, αλλά θα φύγει από Πειραιά την Πέμπτη το πρωί.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook