Το απίστευτο συμβάν σημειώθηκε στη Μανωλάδα. Το σχέδιο των δραστών και τα όσα είπε η ηλικιωμένη στην αστυνομία.

Είναι απίστευτα τα όσα είπαν σε μια 81χρονη δυο άτομα τα οποία υποδύθηκαν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ ώστε να της αποσπάσουν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Οι υποτιθέμενοι υπάλληλοι της ΔΕΗ, έφυγαν με το ποσό των 10.000 ευρώ το πρωί της Δευτέρας στη Ν. Μανωλάδα, ενώ το περιστατικό δεν είναι το πρώτο που συμβαίνει στην περιοχή. Πριν απο μερικές εβδομάδες, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στη Βάρδα, έχοντας απέναντι του πάλι υποτιθέμενους υπαλλήλους της ΔΕΗ, έχασε το ποσό των 2.000 ευρώ.

Οι δύο δράστες με το πρόσχημα της επικινδυνότητας των εργασιών που προσποιήθηκαν πως επρόκειτο να εκτελέσουν, έπεισαν την ηλικιωμένη, να βάλει σε ένα σεντόνι και να φυλάξει τα χρήματα, τα κοσμήματά της και άλλα πολύτιμα αντικείμενα. Στη συνέχεια παρακολουθώντας που άφησε το σεντόνι, το πήραν και εξαφανίστηκαν.

Η 81χρονη περιέγραψε τα όσα συνέβησαν σημειώνοντας ότι ο ένας εκ των δραστών της είπε πως η ασημένια λωρίδα που έχουν τα χαρτονομίσματα καίγονται και της ζήτησε να βάλει τα χρήματα σε ένα σεντόνι βαμβακερό. “Του απάντησα πως δεν έχω λεφτά και μου είπε πάλι, ότι έχω να τα βγάλω έξω γιατί δεν είναι σωστό να πάθω τέτοια μεγάλη ζημιά” ανέφερε η 81χρονη.

Τελικά ο ένας την παρακολούθησε που έβαλε τα χρήματά της και το σεντόνι και έφυγαν σαν… κύριοι.

Οι δράστες δεν της κίνησαν υποψίες καθώς δεν είχαν καλύψει τα χαρακτηριστικά τους και ήταν καλοντυμένοι.

“Ήταν καλοντυμένοι με τζόκει καπέλο, που είχε και φακό επάνω” είπε η 81χρονη.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook