Εξιχνιάστηκαν, τέσσερις υποθέσεις κλοπών-διαρρήξεων, που διαπράχθηκαν, στο Ηράκλειο καθώς συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί με λεία αξίας 20.000 ευρώ. 

Οι δύο αλλοδαποί είχαν αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας 20.000 ευρώ. Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Μινώα -Πεδιάδος, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση τεσσάρων υποθέσεων κλοπών σε οικίες και αποθηκευτικούς χώρους, σε περιοχές των Δήμων Μίνωα – Πεδιάδος και Αρχανών – Αστερουσίων.

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών ηλικίας 24 και 19 ετών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα από την εμπεριστατωμένη προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Μινώα -Πεδιάδος και ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί, κατά το χρονικό διάστημα από 20.12.2017 έως 21.02.2018, διέπραξαν τέσσερις κλοπές σε οικίες και αποθηκευτικούς χώρους, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα των οποίων η αξία ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μινώα -Πεδιάδος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook