Αντίστροφα μετράνε Παλαιόχωρα και ΣΥΝΚΑ πριν από τη “μονομαχία” τους – με… άρωμα Γ’ Εθνικής – για το Σούπερ Καπ Χανίων.

Εν όψει του κυριακάτικου αγώνα (02/09, 19:00) στα Περιβόλια πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής, της ΕΠΣ Χανίων.

Για την Παλαιόχωρα μίλησαν ο προπονητής Αστέριος Θέμελης και ο αρχηγός Αντώνης Μανουσάκης και για το ΣΥΝΚΑ ο προπονητής Θανάσης Κολιτσιδάκης, ο αρχηγός Λευτέρης Βεστάκης και ο πρόεδρος Γιάννης Μυλωνάκης.

Εκ μέρους της ΕΠΣΧ ο πρόεδρος Κώστας Κωνσταντινίδης ευχήθηκε να γεμίσει το γήπεδο και να γίνει ένα παιχνίδι που θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος.

Ο Α. Θέμελης ευχήθηκε: «Να γίνει ένας εξαιρετικός τελικός, να βγουν όλοι οι παίκτες υγιείς και ο κόσμος που θα έρθει να ευχαριστηθεί πραγματικά ένα όμορφο ποδόσφαιρο».

Από την πλευρά του ο Θ. Κολιτσιδάκης τόνισε ότι «Ο στόχος μας είναι να πάρουμε το Σούπερ Καπ, όπως και πέρυσι που ήταν το Κύπελλο όπου φτάσαμε κοντά, αλλά δεν το πήραμε. Φέτος θέλουμε να το πάρουμε και πιστεύω ότι θα το πάρουμε».

«Από την πλευρά μας σαν τροπαιούχοι θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που τη γνωρίζουμε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Α. Μανουσάκης, ενώ ο Λ. Βεστάκης επισήμανε ότι: «Πιστεύω ότι έχουμε δυναμώσει αρκετά καθώς είμαστε μία κατηγορία παραπάνω. Η ομάδα έχει αποκτήσει ταυτότητα και πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα βγούμε από τον αγωνιστικό χώρο νικητές».

Τέλος, ο Γ. Μυλωνάκης, ανέφερε τα εξής: «Εύχομαι να γεμίσει το γήπεδο Περιβολίων, να ευχαριστηθεί ο κόσμος τον αγώνα και ελπίζω να παιχτεί όμορφο ποδόσφαιρο».

Το βίντεο από την επίσημη σελίδα της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ με τη συν. Τύπου:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook