Ο Γιώργος Κουκλάκης απαντά στις καταγγελίες της κας Αθηνάς Γιαννουλάκη, αναφέρει τι έχει συμβεί υπογραμμίζοντας ότι ουδέποτε υπήρξε δόλος ή μεθόδευση

Ούτε δόλος ούτε πιέσεις υπήρξαν, τόνισε ο πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων κ. Γεώργιος Κουκλάκης, με αφορμή τη συνέντευξη τύπου που είχε δώσει πριν από λίγες ημέρες η πρόεδρος των εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Χανίων, Αθηνά Γιαννουλάκη η οποία είχε καταγγείλει μεθοδεύσεις στο θέμα της ανάθεσης της καθαριότητας του δημοτικού γηροκομείου σε ιδιώτη εργολάβου που θα προκύψει μετά από διαγωνισμό.

Σε συνέντευξή του σήμερα δήλωσε ότι δεν δέχεται τη λάσπη που εκτοξεύτηκε και την επιστρέφει.

Ο κ. Κουκλάκης υπογράμμισε σε όλους τους τόνους ότι η συζήτηση που είχε κάνει με τον Επίτροπο αφορούσε στις προσλήψεις διμηνιτών για τις οποίες ο Επίτροπος είχε πει ότι δεν μπορούν να εγκριθούν και όχι σε προσλήψεις 8μηνιτών, για τις οποίες έκανε την καταγγελία η κα Γιαννουλάκη.

Ανέφερε επίσης ότι η προσθήκη του ονόματος του κ. Παπαντωνάκη στην απόφαση για την ανάθεση της καθαριότητας σε ιδιώτη εργολάβο και ο χαρακτηρισμός της ως ομοφώνου ήταν ένα λάθος που έκανε η πρακτικογράφος. Το λάθος, αμέσως μόλις επισημάνθηκε από τον κ. Παπαντωνάκη διορθώθηκε και η απόφαση ανέβηκε στη Διαύγεια ξανά διορθωμένη. 

Όπως τόνισε, έχει στείλει επανειλημμένως έγγραφα για πρόσληψη μόνιμου προσωπικού καθαριότητας στο δημοτικό γηροκομείο Χανίων, ήδη όπως ο ίδιος είπε, εργάζονται στο γηροκομείο 8μηνίτες, καταλήγοντας στη δήλωση πως στόχος είναι το ίδρυμα να είναι καθαρό και γι’ αυτό επελέγη η λύση του ιδιώτη εργολάβου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όταν από οποιαδήποτε κυβέρνηση αρθεί ο περιορισμός στην πρόσληψη προσωπικού, δεν θα προχωρήσει η διοίκηση σε προκηρύξεις μόνιμων υπαλλήλων καθαριότητας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook