Η Εθνική Νέων Ανδρών βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης, με τον Δημοσθένη Αγιωργούση στη σύνθεσή της και ο ΝΟ Χανίων εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια.

Η ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Χανίων αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

Μια νέα πολύ μεγάλη επιτυχία γιορτάζει το ελληνικό πόλο! Αυτή τη φορά είναι η σειρά για την Εθνική ομάδα Νέων ανδρών, η οποία μετά από μια εκπληκτική πορεία στην τελική φάση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξήχθη στο Μινσκ της Λευκορωσίας, αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης!

Με τον Δημοσθένη Αγιωργούση να είναι, μάλιστα, μέλος αυτής της ομάδας, η εθνική μας κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Μαυροβουνίου στον τελικό με σκορ 14-12, κατακτώντας έτσι την 1η θέση στην Ευρώπη. Το 2018 το οποίο εξελίσσεται πραγματικά σε ένα πολύ επιτυχημένο έτος για την Ελλάδα, αφού αυτό είναι το έκτο μετάλλιο φέτος σε μεγάλες διοργανώσεις (παγκόσμια, ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και Μεσογειακούς αγώνες).

Με την ευκαιρία, ο Νυατικός Ομιλος Χανίων συγχαίρει θερμά όλα τα παιδιά και τον προπονητή της εθνικής ομάδας, Τεό Λοράντο, αλλά ακόμα περισσότερο τον αθλητή του, Δημοσθένη Αγιωργούση για αυτή την πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook