“Δεν έπεφτε καρφίτσα” στην παραλιακή της Νέας Χώρας – Η θάλασσα και ο ουρανός “κοκκίνiσαν” από τα φαναράκια – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την γιορτή σαρδέλας

Κοσμοσυρροή σήμερα στη Νέα Χώρα όπου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη πλέον γιορτή σαρδέλας κατά μήκος της παραλιακής, με εκατοντάδες κόσμου, ντόπιων και τουριστών να δίνουν το παρών.

Οι ψησταριές πήραν “φωτιά”, ο ουρανός και η θάλασσα γέμισαν με φαναράκια ενώ η μουσική αλλά και η μυρωδιά από τις ψητές σαρδέλες, ήταν αισθητές ακόμα και από το λιμάνι των Χανίων, προσελκύοντας τον κόσμο προς την Νέα Χώρα. Χορευτικά συγκροτήματα, κατά μήκος της παραλιακής προσέλκυσαν τα βλέμματα και τα χειροκροτήματα των παρευρισκόμενων με τη βραδιά να πλαισιώνεται μουσικά από  το συγκρότημα του Γιώργου Μαγγελάκη.

Ο κόσμος έφτασε μέχρι την άκρη της παραλίας, απολαμβάνοντας πυροτεχνήματα, μουσική, χορό και φυσικά σαρδέλες ενώ και οι ταβέρνες της περιοχής γέμισαν ασφυκτικά.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους βρέθηκαν αρκετοί εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορέων ενώ αξίζει να αναφερθεί οτι τη συνδιοργάνωση για τα “Πυροφάνεια 2018” έκαναν η Περιφερειακή Ενότητα, ο Δήμος Χανίων, ο Σύλλογος Καταστηματαρχών και Ξενοδόχων Νέας Χώρας, η Ενορία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, η Ενορία Αγίας Αικατερίνης, ο Εξωραϊστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Νέας Χώρας, ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων και ο Σύλλογος Χειμερινών Κολυμβητών Νέας Χώρας: “Ο Χάρακας”.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την γιορτή

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook