Το ατύχημα φαίνεται πως έγινε σε κρεοπωλείο στη Νάξο

 

Ατύχημα έγινε τη Δευτέρα το βράδυ στη Νάξο, σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσω ενημέρωσης, όταν το αριστερό χέρι 17χρονης εγκλωβίστηκε στη μηχανή του κιμά κρεοπωλείου και σχεδόν το έλιωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του naxostimes.gr η 17χρονη εργάζονταν στο κρεοπωλείο της οικογένειάς της στη Νάξο και περίπου στις 9:00 το βράδυ της Δευτέρας απασχολούνταν στην μηχανή του κιμά.

Η μηχανή φαίνεται πως«πήρε» το χέρι της νεαρής μέσα, με αποτέλεσμα σχεδόν να το λιώσει. Αμέσως κλήθηκε το ασθενοφόρο και μετέφερε την 17χρονη μαζί με το μηχάνημα του κρεοπωλείου στο νοσοκομείο του νησιού. Οι γιατροί δεν ήταν δυνατόν να απεγκλωβίσουν το άκρο της νεαρής κοπέλας από τη μηχανή του κιμά και κλήθηκε η πυροσβεστική που επιχείρησε με 2 οχήματα και 8 πυροσβέστες όπου με τον ειδικό εξοπλισμό που διαθέτουν έκοψαν το μηχάνημα του κρεοπωλείου και απεγκλώβισαν το άκρο της 17χρονης.

Στο νοσοκομείο του νησιού είχε σημάνει συναγερμός, κλήθηκε ελικόπτερο του ΕΚΑΒ για να διακομιστεί η νεαρή κοπέλα σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook