Θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί σε κάποια μπλοκμπάστερ περιπέτεια με υπερήρωες

Μια νεοφυής εταιρεία από την Ινδία ετοιμάζεται να μπει στο χώρο των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών παρουσιάζοντας ένα αν μη τι άλλο εντυπωσιακό πρωτότυπο που παραπέμπει σε μοτοσυκλέτα που κάλλιστα θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί σε κάποια μπλοκμπάστερ περιπέτεια με υπερήρωες.

Η εταιρεία ονομάζεται Ultraviolette Automotive και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων κατασκευαστών με τον ινδικό κολοσσό κατασκευής μοτοσυκλετών TVS να έχει ήδη αποκτήσει από το 2017 το 14.78% της εταιρείας. Πρόσφατα, μάλιστα, η Ultraviolette εξασφάλισε και χρηματοδότηση ύψους 780.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την Ultraviolette, το ηλεκτρικό πρωτότυπο με το φουτουριστικό παρουσιαστικό θα βγει στην παραγωγή πριν τα τέλη του 2019 και η απόδοσή του θα είναι παρόμοια με αυτήν μιας μοτοσυκλέτας 250 κ. εκ. Παράλληλα θα φέρει, σύμφωνα με τους επικεφαλής της εταιρείας, «έξυπνα» χαρακτηριστικά όπως ενσωματωμένα διαγνωστικά, προληπτική συντήρηση, αναβαθμίσεις OTA (Over-The-Air) και εξατομίκευση. Λεπτομέρειες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας και τις επιδόσεις της δεν έχουν ανακοινωθεί.

«Η επένδυση της TVS Motor επιβεβαιώνει την πίστη της εταιρείας στο προϊόν μας και στην πρόοδο που έχουμε κάνει έως τώρα με την μοτοσυκλέτα μας», ανέφερε ο ιδρυτής και CEO της Ultraviolette Automotive, Ναργιάν Σουμπραμανιάμ.

«Κατασκευάζουμε μια υψηλής απόδοσης ηλεκτρική μοτοσυκλέτα που συνδυάζει κορυφαία τεχνολογία και ντιζάιν ώστε να προσφέρει ασύγκριτη εμπειρία στο χρήστη. Πιστεύουμε ότι η συνεχής υποστήριξη της TVS Motor Company θα συμβάλλει στην επίτευξη του στόχου μας που είναι η παραγωγή μιας κορυφαίας ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας στην Ινδία».

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook