Τον βιασμό της από δύο πρώην συμμαθητές της κατήγγειλε μια 20χρονη στην Ηλιούπολη, κατά τη διάρκεια ενός νέου επικίνδυνου παιχνιδιού και μετά από κατανάλωση αλκοόλ.

Το «Δαχτυλίδι της Φωτιάς», όπως ονομάζεται, το οποίο έχει ως βασικό όρο την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, έχει σημάνει συναγερμό στις Αρχές. Το «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» παίζεται με τράπουλα και οι χαμένοι οφείλουν να πιουν την ποσότητα αλκοόλ που έχει ορίσει αυτός που κάνει «μάνα».

Μετά από πολλούς γύρους και με τα ποτήρια να γεμίζουν και να αδειάζουν, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του STAR, η 20χρονη κοπέλα άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της. Εκείνη τη στιγμή ένας συμπαίκτης της προθυμοποιήθηκε να την οδηγήσει στο υπνοδωμάτιο.

Εκείνος, σε κατάσταση μέθης, άρχισε να τη χαϊδεύει σε όλο της το σώμα, η κοπέλα αντέδρασε και ο φίλος της αποχώρησε. Λίγα λεπτά, όμως αργότερα, ήρθαν στο δωμάτιο δυο νεαροί, οι οποίοι βρήκαν τη 20χρονη να κοιμάται και άρχισαν να ασελγούν σε βάρος της.

Η άτυχη 20χρονη, όπως καταγγέλλει, ξύπνησε ταραγμένη, ούρλιαξε για βοήθεια, αλλά εκείνοι συνέχισαν τις πράξεις τους.

«Είχαμε πιει υπερβολικά. Δεν ξέραμε τι κάναμε»

«Είχαμε πιει υπερβολικά. Δεν ξέραμε τι κάναμε», δήλωσαν οι δύο νεαροί στους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν μετά την καταγγελία της 20χρονης.

Οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook