Ο Πλατανιάς ολοκληρώνει το πρωί της Παρασκευής (07/09) το βασικό στάδιο προετοιμασίας του και παίρνει τον δρόμο της επιστροφής.

Η αποστολή των “ερυθρόλευκων” θα αναχωρήσει από τη Νάουσα το μεσημέρι, έχοντας σαν τελικό προορισμό το Σάββατο το Ηράκλειο. Εκεί θα διανυκτερεύσει εν όψει του φιλικού αγώνα με τον ΟΦΗ (09/09, 18:30).

Η ενημέρωση του Πλατανιά έχει ως εξής:

Ολοκληρώνεται αύριο το πρωί (7/9/18) το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας μας στα «3-5 Πηγάδια».

Η αποστολή του Πλατανιά θα αναχωρήσει από την Νάουσα το μεσημέρι με τελικό προορισμό το Σάββατο το Ηράκλειο της Κρήτης, όπου θα διανυκτερεύσει ενόψει του φιλικού αγώνα με τον ΟΦΗ την Κυριακή (9/9/18, 6:30μ.μ.).

Η ΠΑΕ Πλατανιάς ευχαριστεί τη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ, καθώς έπειτα από επικοινωνία του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ, Βασίλη Αμανατίδη, με τον γενικό αρχηγό του ΟΦΗ, Κώστα Ζερβάκη, η ομάδα του Ηρακλείου, μας παραχωρεί το «Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο», προκειμένου ο Πλατανιάς να προπονηθεί το Σάββατο (8/9/18) το απόγευμα.

Πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο αντιμετωπίζει ο Λάζιτς, ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης και δεν υπολογίζεται από τον κ.Κάμπος, για το δυνατό τεστ της Κυριακής.

Το βράδυ της Τετάρτης (5/9/18), ο τεχνικός διευθυντής, Βασίλης Αμανατίδης, παρέθεσε δείπνο στο τεχνικό επιτελείο, τους παίκτες και στο ιατρικό τιμ της ομάδας, θέλοντας να τους ευχαριστήσει για τον επαγγελματισμό και τη διάθεση που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της παραμονής της αποστολής στο προπονητικό κέντρο στα «3-5 Πηγάδια».

Επίσης, χθες κατατέθηκαν στους λογαριασμούς των παικτών μισθοί, αλλά και δόσεις συμβολαίων.

φωτ. από sportdrama

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook