Διαψεύδει με δήλωσή του νωρίς το βράδυ του Σαββάτου, οτι έχει προχωρήσει σε συμφωνία με κόμμα προκειμένου να είναι υποψήφιος με το συνδυασμό του στα Χανιά, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης επιφυλάσσεται τις επόμενες ημέρες οτι θα ανοίξει τα χαρτιά του σχετικά με τις προθέσεις του, σχετικά με τις επόμενες κινήσεις του, έπειτα από τον αποκλεισμό του από τον συνδυασμό της ΝΔ.

Σε δήλωσή του αναφέρει:

Οι φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες και οι οποίες αναπαράγονται ως είδηση σήμερα σε εβδομαδιαία εφημερίδα των Αθηνών, περί δήθεν συμφωνίας μου με συγκεκριμένο κόμμα να είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό του στα Χανιά στις προσεχείς εκλογές, είναι απολύτως ψευδείς. Αν δεν πρόκειται για κακόβουλη και κατευθυνόμενη παραπληροφόρηση, είναι αποκυήματα φαντασίας.

Για το τι θα κάνω, μετά την απόφαση του κ. Μητσοτάκη να με θέσει εκτός συνδυασμού της Ν.Δ, δεν έχω εξουσιοδοτήσει κανέναν να ομιλεί για λογαριασμό μου. Σε συνέντευξη που έχω προγραμματίσει να δώσω τις προσεχείς ημέρες σε τηλεοπτικό σταθμό εκτός των άλλων θα ανακοινώσω και τις προθέσεις μου σχετικά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook